Ακάθεκτη η ανδρική μας ομάδα...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει εξαιρετικά και με το καλημέρα να κάνει ένα σερί 8-0 και να καθαρίζει νωρίς το σετ παίζοντας πολύ ωραίο βόλεϊ (25-12). Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τους Ροδίτες να ανεβάζουν απόδοση πιέζοντας κυρίως την υποδοχή της ομάδος μας και φτάνουν στην ισοφάριση (20-25). Η απάντηση ήρθε άμεσα από τους άνδρες μας με όπλο το σέρβις και με τους φιλοξενούμενους να δυσκολεύονται στην επίθεση και να βρίσκουν λύσεις κυρίως από την ζώνη 1 και 2 έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον διαγώνιό τους (25-19). Το 4ο σετ όπου ήταν και το καλύτερο έγινε πραγματική μάχη με την Ρόδο να παίρνει συνεχώς μικρές διαφορές 2-3 πόντων και την Παλλήνη να την ισοφαρίζει συνεχώς μέχρι το 22-22. Νέο μικρό σερί των φιλοξενούμενων φέρνει το σκορ στο 22-24 με τους γηπεδούχους να απαντάνε με μία επιτυχημένη επίθεση και δύο συνεχόμενα μπλοκ (25-24). Μπλοκ άουτ για το 25-25 και με δύο τελειώμενες επιθέσεις για την Παλλήνη το σκορ έγινε 27-25 βρίσκοντας τους άνδρες μας να πανηγυρίζουν μία ακόμη νίκη (3-1) παραμένοντας στην 1η θέση και διατηρώντας το αήττητο.

Δείτε την βαθμολογία εδώ

Αποστολή: Αναστάσιος Αντωνάκης, Χρήστος Κουλοχέρης, Γιώργος Κατσιαούνης, Γιώργος Χριστόπουλος, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Φερνάντο Μπιλλήρης, Κων/νος Μήττας, Δημήτρης Ψάρρης, Δημήτρης Τσικάτος, Κώστας Βογιατζίδης, Άρης Στυλιανόπουλος.


Προπονητής: Βασίλης Ξεροβάσιλας

Η επόμενη αγωνιστική βρίσκει την ανδρική μας να ταξιδεύει στην Μυτιλήνη όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 17:00 τον ΑΟ Μυτιλήνης με την αποστολή να φεύγει Παρασκευή βράδυ με το πλοίο και να επιστρέφει Κυριακή πρωϊ αεροπορικώς.