Πέρασαν και από την Κρήτη...

Κέρδισε με 0-3 σετ τον μαχητικό ΟΦΗ εκτός έδρας και πλέον κοιτάει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Ρόδο που βρίσκεται στην 3η θέση με μόλις 3 βαθμούς διαφορά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει νευρικά στο παιχνίδι κυρίως στον τομέα της άμυνας επιτρέποντας στον ΟΦΗ να παίρνει εύκολους πόντους και να την ακολουθεί σκορ. Ευτυχώς επιθετικά είμασταν σε καλή μέρα και έτσι το σετ κατέληξε σε εμάς δύσκολα με 22-25. Στο 2ο σετ ήταν σαφώς βελτιωμένη η εικόνα για τους άνδρες μας στην άμυνα και με πίεση στην υποδοχή του αντιπάλου, η διαφορά άνοιξε (12-18) με αποτέλεσμα να έρθει έυκολα το 0-2 (21-25). Παρόμοια εικόνα και στο 3ο σετ, με την Παλλήνη να ξεκινάει και πάλι καλά και τον ΟΦΗ να μαζεύει την διαφορά στο τέλος πλησιάζοντας μάλιστα και στον πόντο (19-24, 23-24). Ευτυχώς για την ομάδα μας οι γηπεδούχοι δεν ολοκλήρωσαν ανατροπή και έτσι ήρθε μία ακόμη νίκη.

Η σύνθεση της ομάδας: Αναστάσιος Αντωνάκης, Χρήστος Κουλοχέρης, Γιώργος Κατσιαούνης, Γιώργος Χριστόπουλος, Γιώργος Μπαλαγιάννης, Φερνάντο Μπιλλήρης, Κων/νος Μήττας, Δημήτρης Ψάρρης, Δημήτρης Τσικάτος, Κώστας Βογιατζίδης, Άρης Στυλιανόπουλος.


Προπονητής: Βασίλης Ξεροβάσιλας
Έφορος: Κώστας Νήρας