Πρώτη εντός έδρας νίκη και 3x3

Μετά από 2 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια (Πολιτεία και Μίλωνα) η ομάδα μας έδωσε των πρώτο της αγώνα στο κλειστό της Κάντζας. Αντίπαλος ο Πανελλήνιος όπου δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα έχοντας 2 ήττες στο ενεργητικό του έψαχνε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το 1ο σετ ήταν άκρως ανταγωνιστικό με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ με τις λεπτομέρειες να δίνουν το προβάδισμα στους άνδρες μας (25-23). Τελείως διαφορετική εικόνα στο 2ο σετ με την Παλλήνη να μπαίνει πολύ δυνατά και να παίρνει από νωρίς πολύ μεγάλη διαφορά (8-0) και να φτάνει εύκολα στην κατάκτησή του (25-13). Στο 3ο και τελευταίο σετ η ομάδα μας πήρε από νωρίς μία μικρή διαφορά 3-4 πόντων όπου την κράτησε μέχρι το 24. Ο Πανελλήνιος προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς με ένα μικρό σερί αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε (25-23) και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0.

Το επόμενο σαββατοκύριακο όλος ο όμιλος έχει ρεπό ενώ η συνέχεια βρίσκει την ομάδα μας δοκιμάζεται στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Η σύνθεση της ομάδας: Αναστάσιος Αντωνάκης, Χρήστος Κουλοχέρης, Γιώργος Κατσιαούνης, Γιώργος Χριστόπουλος, Γιώργος Μπαλαγιάννης, Φερνάντο Μπιλλήρης, Κων/νος Μήττας, Δημήτρης Ψάρρης, Δημήτρης Τσικάτος, Κώστας Βογιατζίδης, Άρης Στυλιανόπουλος.


Προπονητής: Βασίλης Ξεροβάσιλας
Έφορος: Κώστας Νήρας