Στην κορυφή του Α' ομίλου τερμάτισε η ανδρική μας ομάδα

Κατέκτησαν την 1η θέση στον Α' όμιλο της Α2 εθνικής κατηγορίας και πλέον προετοιμάζονται για τα μπαράζ των πρωταθλητών όλων των ομίλων (Παλλήνη - Α όμιλος, Κύζικος - Β όμιλος και Νίκη Αιγινίου - Γ όμιλος) όπου θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Volleyleague. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το τριήμερο 6-8 Μαϊου, ενώ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί η πόλη όπου θα το φιλοξενήσει.

Μία 1η θέση που είχαν εξασφαλίσει από την προτελευταία αγωνιστική, καθώς είχαν επικρατήσει με σκορ 3-0 του Ιωνικού, ενώ το Σάββατο, στην αυλαία του πρωταθλήματος πέρασαν και από τον Πανιώνιο με το ίδιο σκορ (0-3). Έτσι μετά από 18 αγώνες η Παλλήνη τερμάτισε στην 1η θέση με 48 βαθμούς και 16 νίκες με 2 μόλις ήττες, με τον συντελεστήτων σετ είναι 52 υπέρ με 12 κατά δείχνοντας έτσι την κυριαρχία της σε αυτό τον όμιλο. Στα μπαράζ των δευτεραθλητών θα συμμετέχει η Ρόδος που τερμάτισε στην 2η θέση με 41 βαθμούς, ενώ στις 2 τελευταίες θέσεις τερμάτισαν ο Πανελλήνιος (υποβιβάστηκε) και η Πολιτεία (play out).

Δείτε την τελική βαθμολογία εδώ

Η σύνθεση της ομάδας: Αναστάσιος Αντωνάκης, Γιώργος Χριστόπουλος, Δημήτρης Ψάρρης, Δημήτρης Τσικάτος, Κωνσταντίνος Μήττας, Κώστας Βογιατζίδης, Άρης Στυλιανόπουλος.


Προπονητής: Βασίλης Ξεροβάσιλας