Ταξίδι προς το όνειρο...

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και έτσι, στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής αθλητές: Τάσος Αντωνάκης, Κώστας Βογιατζίδης, Γιώργος Κατσαούνης, Χρήστος Κουλοχέρης, Κωνσταντίνος Μήττας, Φερνάντο Μπιλλήρης, Άρης Στυλιανόπουλος, Δημήτρης Τσικάτος, Γιώργος Χριστόπουλος, Δημήτρης Ψάρρης.

Την αποστολή συνοδεύουν, φυσικά, ο προπονητής Βασίλης Ξεροβάσιλας, ο Γιάννης Πλήθης όπου θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας, καθώς και η πρόεδρος του συλλόγου μας, Ευγενία Παπαγεωργίου, και ο αντιπρόεδρος και έφορος της ομάδας, Κώστα Νήρας.

Η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Hotel Park, όπως και οι φίλοι της ομάδας, που θα ταξιδέψουν στον Βόλο και θα συνδράμουν την αποστολή, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις του τμήματος, καθώς όλοι μαζί ενωμένοι θέλουν να απολαύσουν το τριήμερο των αγώνων και την πρόκληση της ανόδου στην Volleyleague.

Στο τουρνουά ανόδου συμμετέχουν οι πρωταθλητές των τριών ομίλων της Α2 Εθνικής Κατηγορίας (δηλ. η Κύζικος Νέας Περάμου, η Νίκη Αιγινίου και η ομάδα μας), καθώς και ο Ηρακλής Χαλκίδας, ο οποίος αναδείχθηκε από το τουρνουά των δευτεραθλητών που διεξήχθη πριν από το Πάσχα. Κάθε ομάδα θα αγωνιστεί εναντίον όλων των υπολοίπων σε ένα «μίνι πρωτάθλημα» και οι δύο πρώτοι της τελικής βαθμολογίας θα ανέλθουν στην Α1 Εθνική Κατηγορία (Volleyleague).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου:

1η αγωνιστική (6/5)
18.00 Παλλήνη - Ηρακλής Χαλκίδας
20.00 Κύζικος Νέας Περάμου - Νίκη Αιγινίου

2η αγωνστική (7/5)
17.00 Κύζικος - Παλλήνη
19.00 Νίκη Αιγινίου - Ηρακλής Χαλκίδας

3η αγωνιστική (8/5)
14.00 Ηρακλής Χαλκίδας - Κύζικος
16.00 Παλλήνη - Νίκη Αιγινίου

Απο την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην προσπάθεια των ανδρών μας σε μία ούτως ή άλλως επιτυχημένη χρονιά!!!

ΠΑΜΕ ΠΑΛΛΗΝΗ!!!