Προσπαθήσαν αλλά δεν κατάφεραν την έκπληξη...

Τα δύο εισιτήρια για την μεγάλη κατηγορία πήγαν στον Κύζικο Ν. Περάμου όπου κατέκτησε και την 1η θέση και στον Ηρακλή Χαλκίδας.


Το τουρνουά ξεκίνησε με την ομάδα μας να αγωνίζεται την Παρασκευή με τον Ηρακλή και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 σετ. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη στο 2ο το οποίο και έχασε ενώ το 3ο ήταν πραγματικό ντέρμπι όπου το σετ όπως και το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δυστυχώς σημαδεύτηκε από τις αποφάσεις του διαιτητή με αποκορύφωμα την τελευταία φάση στο 24-25 όπου σε άουτ επίθεση δική μας σημειώθηκε καταφανέστατη παράβαση στο φιλέ η οποία σκανδαλωδώς δεν δόθηκε και οδήγησε στην απώλειά του. Στο τελευταίο σετ αν και οι ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ μέχρι το 10, η συνέχεια βρήκε την Χαλκίδα να το κατακτά εκμεταλλευόμενη και το ψυχολογικό άδειασμα τον παικτών μας μετά την απώλεια του προηγούμενου.

Παλλήνη - Ηρακλής Χαλκίδας 1-3 (26-24, 18-25, 24-26, 14-25)

Το Σάββατο η Παλλήνη αντιμετώπισε στην Πέραμο σε ένα παιχνίδι όπου η ανωτερώτητα του αντιπάλου ήταν εμφανέστατη (όπως και απέναντι σε όλες τις ομάδες του τουρνουά) με την ομάδα μας να χάνει πολύ εύκολα το 1ο σετ και να παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική στα επόμενα 2.

Παλλήνη - Κύζικος 0-3 (13-25, 19-25, 22-25)

Στο τελευταίο παχνίδι του τουρνουά η ομάδα μας αντιμετώπισε την Νίκη Αιγινίου και κατέκτησε το 1ο σετ ενώ το 2ο ήταν άκρως συναρπαστικό με τους αντιπάλους να το κατακτούν οριακά και να ισοφαρίζουν εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη μας. Παρόμοια εικόνα και το 3ο σετ ενώ το 4ο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Παλλήνη - Νίκη Αιγινίου 1-3 (25-22, 23-25, 18-25, 24-26)

Έτσι τελείωσε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μας όπου κατέκτησε την 1η θέση στον όμιλό της ενώ έφτασε πολύ κοντά και στην έκπληξη στο 1ο παιχνίδι με την Χαλκίδα και γενικώς παρουσίασε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Τέλος ο ΑΟ Παλλήνη θα ήθελε να συγχαρεί και τις δύο ομάδες, Κύζικο και Ηρακλή Χαλκίδας, για την άνοδό τους στην Α1 και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στην νέα κατηγορία.